FORUM LABORA

26/03/2021

📌El pròxim 7 d'abril se celebrarà a VILAFRANCA un FÒRUM CONNECTA LABORA impulsat per LABORA i per L´ ACORD TERRITORIAL PER A L'OCUPACIÓ ELS PORTS. Serà en el poliesportiu de Vilafranca en C/Santa Teresa de les 9:00h. fins les 14:30h modalitat presencial i fins 18:00h modalitat on-line.

 

🗓️Hi haurà  diveres arees d'activitats : entrevistes de treball amb empreses ofertants de la zona, tallers, simulació d'entrevistes, taula rodona, role playing, workshops, orientadors laborals, creació de videocurrículums, espai TIC's i algunes coses més.

Per a poder participar bé sigui presencialment o telemàticament des de les seves cases, has de registrar-te en el següent enllaç:

 www.connectalabora.es

 

💻Has d'inscriure't a totes les activitats i entrevistes que desitges una vegada t’hages registrat en la pàgina anterior.🚑 Es compliran totes les mesures anticovid, i per això convé que tot aquest controlat a través d'aquestes inscripcions a l'hora triada. No obstant això, als quals acudeixin directament sense inscripció, se'ls registrarà i podran reservar a les activitats que queden lliures.

LABORA

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util
T'ha semblat útil aquesta informació?
CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Villores, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza de la Villa, 1, Ajuntament de Villores, CP: 12311, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).