Connexió a Internet

Com tots sabem, disposar de connexió a Internet en la nostra llar és molt important, ja que ens permet assabentar-nos de notícies de qualsevol part del món amb un sol "clic". D'altra banda, també ens és de gran ajuda per buscar qualsevol tipus d'informació. D'aquesta manera, creiem que tot ciutadà ha de tenir dret a aquest servei, així, que oferim connexió Wifi gratuïta a qualsevol persona gràcies als serveis de Güifi.net i Dipcas Wifi 135, els quals amb un petit procés d'autenticació online t'oferiran una connexió a Internet tant en dispositius mòbils com en ordinadors.

En el cas que els anteriors serveis no estiguen a l'altura de les seues demandes, (privadesa o velocitat de connexió, entre uns altres) pot adquirir una antena privada de recepció Wifi i disposar d'una connexió amb major velocitat i major privadesa en la seva pròpia llar. Aquesta instal·lació l'ha de realitzar íntegrament l'interessat. Per facilitar-li més informació sobre empreses executores i servei, vos heu de dirigir al personal de l'ajuntament.

 

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util
T'ha semblat útil aquesta informació?
CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Villores, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza de la Villa, 1, Ajuntament de Villores, CP: 12311, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).