Benvinguda

Benvolguts veïns i veïnes,


Internet s'ha configurat com una eina plena de possibilitats, i aquesta Corporació no es pot quedar darrere en aquesta nova dinàmica en la qual la informació, la participació i la modernitat són el camí que marcarà el futur de la nostra societat.


Per aquesta raó vos presentem la nova pàgina web de l'Ajuntament de Villores.


Volem que aquest siga un lloc de trobada de totes aquelles persones que tinguen interès per visitar-nos o, que sent fills del nostre poble, es troben lluny per motius familiars o de treball.


Des d'aquest lloc es podran consultar els acords adoptats per la Corporació, així com descarregar-se els models i formularis per a la realització de diferents tràmits administratius, convertint-se en un xicotet Ajuntament virtual.


Volem així mateix, que aquesta pàgina siga un instrument de participació popular en el dia a dia de l'Ajuntament.


Esperem que aquesta nova web facilite l'ús de les noves tecnologies i aprope l'Administració municipal a totes les persones.


Rebeu una cordial salutació.

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util
T'ha semblat útil aquesta informació?
CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Villores, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza de la Villa, 1, Ajuntament de Villores, CP: 12311, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).