ūüéĀ PER A NADAL DEMANA IGUALTAT ūüéĀ

15/12/2020

ūüď£Us presentem ‚Äúel dec√†leg per a escollir joguets coeducatius‚ÄĚ de la campanya de sensibilitzaci√≥ sobre joguets no sexistes que hem posat en marxa sota el t√≠tol ‚ÄúPer Nadal, demana Igualtat‚ÄĚ.


ūüéĀUna campanya dirigida a tota la comunitat educativa incloent a cada AMPA dels centres educatius i totes les fam√≠lies dels xiquets i xiquetes amb la finalitat de donar-li valor a la import√†ncia de reflexionar a l‚Äôhora d‚Äôescollir joguets i jocs que durant l‚Äôany, per√≤ especialment en Nadal, es regalen als xiquets i xiquetes.

 

ūüéĄPer tant, per aquest nadal tenim en compte algunes peticions per als nostres regals i sobretot per als dels nostres xiquets i xiquetes de casa per a que puguin somiar i desenvolupar-se correctament en llibertat.


ūüĎÄLLegeix atentament el ‚ÄúDec√†leg per a escollir joguets coeducatius‚ÄĚ


‚¨áÔłŹ‚¨áÔłŹ‚¨áÔłŹ

#IgualtatElsPorts

#pernadaldemanaigualtat

navidad

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util
T'ha semblat √ļtil aquesta informaci√≥?
CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vost√© facilite seran tractats per Ajuntament de Villores, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agra√Įments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Ser√† aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentaci√≥. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'inter√©s p√ļblic, fins d'investigaci√≥ cient√≠fica i hist√≤rica o fins estad√≠stics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats p√ļbliques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol¬∑licitud, aix√≠ com en els sup√≤sits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza de la Villa, 1, Ajuntament de Villores, CP: 12311, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).