Comunicat Neteja Riu Bergantes

11/11/2019

Des de l'Ajuntament de Villores volem fer públic que, des del passat 4 de Juliol, estem mantenint contactes amb la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre per tal de netejar el llit del riu Bergantes al pas pel terme municipal de Villores.


Ja tenint l'aprovació de Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana i del propi encarregat forestal de la Confederació, des de l'entitat aragonesa no es facilita l'actuació on la necessitat és més que evident.


En època de fortes pluges corre el perill que aquesta massa forestal puga taponar els ponts, com ja hem vist en altres territoris en les darreres setmanes i els danys puguen ser més grans.


Demanem una acceleració immediata dels tràmits i una resposta que ens permeta l'actuació abans que siga massa tard.

Volem ser escoltats i volem una resposta, ara, no quan el pont estiga riu avall, i per això demanem solucions pùblicament.

Comunicat Riu Bergantes

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util
T'ha semblat útil aquesta informació?
CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Villores, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza de la Villa, 1, Ajuntament de Villores, CP: 12311, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).