#
13
0
17

Noticias

Villores compta amb un nou servei per al veïnat del poble i al mateix temps, per aquelles que vulguen fer turisme al municipi i que aporta molts detalls al voltant de les possibilitats que ofereix. www.villores.es, és la nova pàgina web de Villores...

El dissabte 20 de gener es celebrarà la tradicional festa de Sant Antoni. Prèviament, el dissabte 30 de desembre, s'anirà a recollir la llenya. Es farà dinar i sopar popular per als participants, a més, per la vesprada, es farà la plantà del Mayo i una reunió per a saber els participants a la Santantonà i possibles suggerències.

L'aqüífer què dóna vida a tota la comarca naix al poble de Villores. A continuació us facilitem un enllaç a un documental que va realitzar Canal 9 fa uns anys, on explica la seva extensió i en què es caracteritza.

https://www.youtube.com/watch?v=ehj4JqxaTaw

S'adjunten 6 ofertes de treball a Villores. El termini d'inscripció encara està pèr concretar, tot i que serà abans de finalitzar l'any.

Ens informen que la carretera de la Canà es tallarà des del dilluns, 13, al dissabte, 18, de set i mitja del matí a set de la vesprada. El tall es repetirà en el mateix horari del 20 al 22. El motiu són les obres que s’estan portant a terme per millorar el ferm de la via.

Les millores al Camí de la Canà i la seua transformació en una via de comunicació digna a la comarca dels Ports...

L’Ajuntament de Villores, comença a oferir un nou servei d’informació totalment gratuït per a la ciutadania a través de la missatgeria Whatsapp.
El servei de missatgeria Whatsapp de l’Ajuntament de Villores, InfoVillores, és una eina de difusió d’informació que busca arribar al major nombre del veïnat possible, en la major rapidesa o immediatesa que el propi servei ens permeta, i de...

Membres de l'organització de l' Aplec dels Ports han visitat Villores per tal de gravar un vídeo als més menuts del poble per presentar el lema que anunciaran al Primer Proaplec que tindrà lloc el proper 18 de novembre a Vilafranca.

  1. Taller d' Ocupació ESPAIS VERDS ELS PORTS.

Totes les persones interessades, s'han d'apuntar al Servef de Vinaròs fins el 30 d'octubre en aquests dos noms:

  • AGAO0108 Activitats auxiliars en vivers i jardins
  • AGAO0208 Instal'lació i manteniment de jardins.
...

Aquest matí, diversos membres de la Brigada de treball de mitigació de risc d'emergències, han començat a fer la neteja del barranc de Villores, ja que la situació d'aquest, començava a ser perillosa en cas de riuada o d'incendi.

Aquest matí s'ha traslladat a Villores una Unitat Mòbil per tal de poder inspeccionar i passar la ITV dels tractors, maquinària agrícola, vehicles especials d'obres i serveis, motocicletes i ciclomotors.