Ajuntament de Villores

Rogativa al Peiró de Sant Joan

El cap de setmana de la celebració de la rogativa a Sant Joan d'enguany se'ns presenta amb diverses novetats.

D'una banda la Comissió de l'Aplec 2008, any que es va celebrar a Villores, exercirà la majoralia per a Sant Joan. Així s'encarregarà de l'organització, despeses i repartiment del rotllo de Sant Joan, i també de l'organització del sopar i l'activitat musical. Tot això a celebrar el proper dissabte 7 de maig.

D'altra banda, també la Comissió de l'Aplec 2008, ha estat fent les diverses gestions per poder inaugurar, el mateix cap de setmana, l'enllumenament del campanar del poble. Aquesta obra, juntament amb la remodelació del frontó municipal, es poden realitzar gràcies als beneficis econòmics resultats de l'Aplec celebrat a Villores.

I també si s'acomplixen els terminis previstos, totes les persones que pugen a Sant Joan, podran veure els darrers elements instal·lats. A les taules, papereres, aparells per exercicis i rosa dels vents, ja col·locats fa un temps, s'ha de sumar la instal·lació de dues taules interpretatives del paisatge que es pot observar des d'aquest punt.

El programa facilitat per la majoralia és el següent:

SANT JOAN - VILLORES - 2.011

7 de maig

-Benedicció del terme al Peiró de Sant Joan i repartiment del típic rotllo, en acabar berenar per a tots.
-En fer-se de nit inauguració de l'enllumenat del campanar del poble.
-Sopar al pavelló de festes per a la gent de Villores.
-Festeta en discomobil i beguda gratis.

L'organització de l'aplec de Villores vol agrair una altra volta la col·laboració de la gent de Villores organitzant el dia de Sant Joan i corrent en les despeses, aprofitant la inauguració del campanar.

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulario de búsqueda

Site developed with Drupal