#
128
0
128

Turisme

El 20 de gener, Dia de Sant Antoni, tindrà lloc la foto de les organitzacions de les diferents edicions de l'Aplec a Villores

El CEP (Centre d'Estudis dels Ports) i EPM (els Ports en Moviment) estan duent a terme un llibre pel 40è Aniversari de l'Aplec dels Ports. En aquest llibre es demana que cada poble de la roda de l'Aplec aparega representat en una foto amb les organitzacions de cada edició de l'Aplec de cada poble

 

El dia 20 de gener (dia de Sant Antoni) a les 17h a la Plaça de la Bassa es durà a terme la foto de les diferents organitzacions de l'Aplec de Villores. Es prega puntualitat!

El 20 de gener es celebra la festa de Sant Antoni 2018

El proper 20 de gener de 2018 tindrà lloc el dia de Sant Antoni. La festa començarà de ben matí amb la muntada de la barraca, que seguirà per la vesprada. En acabar, a la plaça de la Bassa tindrà lloc un sopar popular amb carn torrada (la comissió tindrà a disposició carn i beguda, així com els torradors per poder cuinar la carn). Sobre les 22h començarà la benedicció dels animals i la volta dels matxos, Seguidament, tindrà lloc la Santantonà, amb l'eixida de les botargues, les filandrones i Sant Antoni, que donaran una volta pel poble fins arribar a la Barraca, on es cremarà.

Dia de la Llenya

El proper dissabte 30 de desembre tindrà lloc el tradicional Dia de la Llenya. Aquest, és el dia per anar a buscar i recollir la llenya de Sant Antoni.

Després d'esmorzar, s'anirà a per la llenya, les costelles i el maio. En acabar, es farà un dinar popular per a totes les persones participants i després es plantarà el maio. Per finalitzar, es farà un sopar popular.

Com arribar

DES DE CASTELLÓ

S'ha d'anar per la CV-10 fins a Cabanes, agafar la carretera que va direcció Sant Mateu i una vegada passat aquest poble, enllaçar amb la N-232 en direcció a Morella, seguir per la CV-14 direcció Sorita, i finalment prendre la CV-119 fins a arribar a Villores.

DES DE BARCELONA

S'ha de prendre l'AP-7 en direcció a Castelló, agafar la sortida 42 (Vinaròs/Ulldecona), continuar per la N-232, enllaçar amb la CV-14 a Morella, i finalment enllaçar amb la CV-199 fins a arribar a Villores.

Santantonà 2018

El proper 20 de gener de 2018 tindrà lloc el dia de Sant Antoni. La festa començarà de ben matí amb la muntada de la barraca, que seguirà per la vesprada. En acabar, a la plaça de la Bassa tindrà lloc un sopar popular amb carn torrada (la comissió tindrà a disposició carn i beguda). Sobre les 22h començarà la benedicció dels animals i la volta dels matxos, Seguidament, tindrà lloc la Santantonà, amb l'eixida de les botargues, les filandrones i Sant Antoni, que donaran una volta pel poble fins arribar a la Barraca, on es cremarà.

Etiquetas

Què fer

En aquesta secció trobareu tot el relacionat amb les activitats que es poden fer al voltant de la població. Entre aquestes activitats es troben sobretot activitats esportives. Amb ApiVillores, podreu conèixer la meravellosa vida de les abelles i la producció de la mel.

CTR Cases Ombrietes

Reserves al Telèfon: 964171085 o al correu info@villores.es

Formades per 2 cases unifamiliars independents.

Vivenda 1

Planta baixa:
Sala d'estar, menjador, cuina. Tot exterior.

Planta alta:
Habitacions i bany.
Una habitació amb llit doble.
Una habitació amb 2/3 llits.
Adaptat a discapacitats: NO
Admissió d'animals domèstics: NO

Es lloga Casa sencera.
Capacitat: 5 persones
Ubicació: Part alta del poble

CTR Cases Les Escoles

Reserves al Telèfon.: 964171085 o al correu info@villores.es

Està formada per dos habitatges independents.

Serveis que Ofereix:

Casa d'una planta.
Saló menjador, habitació, cuina i bany. Tot exterior.
Una habitació amb llit doble.
En el saló, sofà convertible en llit doble.
Adaptat a discapacitats: NO
Admissió d'animals domèstics: NO

Es lloga Casa sencera
Capaciatat: 2/4 persones
Ubicació: Part baixa del poble