#
130
0
130

Festes

El 20 de gener es celebra la festa de Sant Antoni 2018

El proper 20 de gener de 2018 tindrà lloc el dia de Sant Antoni. La festa començarà de ben matí amb la muntada de la barraca, que seguirà per la vesprada. En acabar, a la plaça de la Bassa tindrà lloc un sopar popular amb carn torrada (la comissió tindrà a disposició carn i beguda, així com els torradors per poder cuinar la carn). Sobre les 22h començarà la benedicció dels animals i la volta dels matxos, Seguidament, tindrà lloc la Santantonà, amb l'eixida de les botargues, les filandrones i Sant Antoni, que donaran una volta pel poble fins arribar a la Barraca, on es cremarà.

Dia de la Llenya

El proper dissabte 30 de desembre tindrà lloc el tradicional Dia de la Llenya. Aquest, és el dia per anar a buscar i recollir la llenya de Sant Antoni.

Després d'esmorzar, s'anirà a per la llenya, les costelles i el maio. En acabar, es farà un dinar popular per a totes les persones participants i després es plantarà el maio. Per finalitzar, es farà un sopar popular.

Santantonà 2018

El proper 20 de gener de 2018 tindrà lloc el dia de Sant Antoni. La festa començarà de ben matí amb la muntada de la barraca, que seguirà per la vesprada. En acabar, a la plaça de la Bassa tindrà lloc un sopar popular amb carn torrada (la comissió tindrà a disposició carn i beguda). Sobre les 22h començarà la benedicció dels animals i la volta dels matxos, Seguidament, tindrà lloc la Santantonà, amb l'eixida de les botargues, les filandrones i Sant Antoni, que donaran una volta pel poble fins arribar a la Barraca, on es cremarà.

Etiquetas