#009F95
1
0
243

InfoVillores

InfoVillores

697161098 

L’Ajuntament de Villores, oferirà un nou servei d’informació totalment gratuït per als ciutadans a través de la missatgeria Whatsapp.

El servei de missatgeria Whatsapp de l’Ajuntament de Villores, InfoVillores, és una eina de difusió d’informació que busca arribar al major nombre del veïnat possible, en la major rapidesa o immediatesa que el propi servei ens permeta, i de manera totalment gratuïta per a l’usuari. El Whatsapp s’ha convertit en l’eina de comunicació més popular en els últims temps, per tant hem cregut convenient aprofitar aquesta tirada per tal d’arribar a tothom.

El servei consisteix en un xat unilateral on s’enviaran missatges curts als veïns i veïnes amb informació relativa a agenda d’esdeveniments, serveis municipals, ofertes de treball, etc.

COM DONAR-SE D’ALTA:

El servei i l’alta en InfoVillores són gratuïts. Per donar-se d’alta, només cal seguir els següents pasos:

1. Guardar a l’agenda de contactes el número 697161098 .

2. Enviar un Whatsapp al número 697161098 amb la paraula ALTA, nom i cognoms i DNI.

L’alta es produirà dins dels 7 dies laborables següents a comptabilitzar des de la data en què s’ha enviat el missatge.

Amb totes les persones interessades que es donen d’alta en el servei InfoVillores, es crearà una llista de difusió on s’enviaran els missatges. D’aquesta manera, i a diferència d’un grup de xat, els números de telèfon dels usuaris quedaran ocults a la vista dels demés, garantint així la protecció de dades.

Per tal de no saturar d’informació als usuaris es seguiran des de l’Ajuntament unes normes bàsiques d’utilització del servei de missatgeria:

-S’enviarà un únic Whatsapp al dia, excepte en cas de disposar d’una informació d’urgència o d’especial interès, que s’enviarà en qualsevol cas.
-S’enviaran els missatges de dilluns a diumenge, de 9h a 21h, excepte en cas de disposar d’una informació d’urgència o d’especial interès, que s’enviarà en el moment que siga necessari.
-Les dades dels usuaris seran introduïdes en una base de dades única i exclusivament per al servei d’informació a través de Whatsapp. Aquestes dades no es facilitaran a cap organisme extern ni tampoc s’utilitzaran per a cap altra gestió.

Aquest servei no és recíproc, és a dir, no es tracta d’un xat de debat o una eina per fer reclamacions, per tant, la recepció de missatges d’algun dels usuaris podrà suposar la baixa automàtica d’aquest del servei InfoVillores, si la persona administradora ho considera oportú.

A banda de les notícies des del consistori, aquest servei podrà ser aprofitat per les diferents associacions de Villores, que sols hauran d’enviar la seua informació al mateix número de Whatsapp i, després de ser revisat, el missatge es transmetrà a tots els usuaris d' InfoVillores.

COM DONAR-SE DE BAIXA:

L’usuari pot donar-se de baixa del servei en qualsevol moment. Per tal de deixar de rebre els missatges d' InfoVillores, s’ha d’enviar un Whatsapp al número 697161098 amb la paraula BAIXA.

Util

T’ha semblat útil aquesta informació?

Vols comentar-nos alguna cosa?

CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.