Ajuntament de Villores

Gastronomia

La gastronomia de la zona dels Ports es caracteritza per la utilització en la seua cuina de producte típics de la zona.

D'entre ells, destaquen tots els productes derivats de la matança del porc, el frito, el pernil, la cecina i, els seus formatges que juntament amb els seus quallades de producció artesana representa una excel·lent opció per a les postres, sense oblidar les mantecades o les coquetes.

Els seus estofats i olles juntament amb les seues elaborades carns de caça com el senglar, la cabra hispànica, la perdiu o la llebre resulten fonamentals per a apaivagar el fred d'aquestes terres a l'hivern.

Els animals autòctons criats enmig de la naturalesa com l'anyell, el cabrit i la vedella tenen mil classes de preparació, sense oblidar especialment a Villores els saborosos regirats de fregit amb ou i la llanda que és carn guisada al forn acompanyada de verdures.

 

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal