Ajuntament de Villores

Estudis sobre Villores

LogoIsonomiaUjiLa Fundació Isonomia és una institució privada, sense ànim de lucre, amb uns fins que se vertebren al voltant del recolzament a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes així com d'altres col·lectius socials, econòmics, laborals, educatius i culturalment desafavorits i susceptibles de sofrir discriminació. La seva seu es troba ubicada a l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, edifici TD planta baixa, de la Universitat Jaume I de Castelló. El seu telèfon és 964 72 91 34 i el seu fax: 964 72 91 35. El correu electrònico isonomia@isonomia.uji.es i la seva pàgina web http://isonomia.uji.es.

 

La Fundació Isonomia desemvolupa projectes i activitats des de l'àmbit provincial i autonòmic estenent xarxes cap a l'àmbit estatal, europeu i internacional amb l'objetiu d'atendre i promocionar aquelles personas i col·lectius desafavorits i susceptibles de sofrir discriminació. Per a la Fundació Isonomia són prioritaries aquelles transformacions que contribuisquen a aconseguir una societat millor, i per a això s'ha proposat avançar i incidir en la societat des del respecte a las diferencies, al medi ambient, i a través del desemvolupament de les Tecnologies de la Información i la Comunicació (TIC).

 

Són objetius de la Fundación Isonomia: • Obrir camps interdisciplinars, interrelacionals i interactius d'investigació, estudis i accións relacionades amb la igualtat entre dones i homes, el gènere i la antidiscriminació. • Crear foros d'interlocució, mantinguts des d'experiencias pràctiques, en els que participen persones, col·lectius i institucions implicades en les investigacions, els estudios i les accions pràctiques i experiencials de les àrees temàtiques que vertebren els objetius de la Fundació. • Promoure la formació en igualtat de gènere, en el context dels cursos de postgrau, així com a primer, segon i tercer cicle universitari, la formació continua de capacitació i de reciclatge. • Implementar l'us de les Tecnologias de la Informació i Comunicació, en tant eines d'investigació, vehícles de programes de formació i divulgació. • Facilitar, incorporant la perspectiva de gènere, la investigació i el desemvolupament d'idees innovadors i la articulació de nous paradigmes que actuen com a referents integradors d'un món més plural, just, simètric i equitatiu, en els que la reciprocitat, el respectt i el reconeiximent de la diversitat siguen tres dels criteris irrenunciables que fonamenten els objetius de la Fundació.

 

Aíxí doncs, la seva fí és articular propostes encaminades a afavorir la impregnació de la igualtat efectiva de dones i homes i l'antidiscriminació en la política, la presa de decisions, la cooperació internacional, el desemvolupament, la pau, l'ocupació, la salut, l'educació, el medi ambiente... En definitiva, en el desemvolupament social, humà, cultural, econòmic, científic i tecnològic.

 

En el nostre cas concret de Villores, passem a presentar aquest estudi molt interessant, el setè volum de la sèrie Espacios propios: Las mujeres participan, titulat,Trabajos y Saberes de las Mujeres de Alfondeguilla, Benicàssim, Herbés, Moncofa y Villores, que ens aporta la imprescindible Fundació Isonomia.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal